top of page
  • Writer's picturesofiebdahl96

Hvordan stopper man Norton automatiske fornyelse?

Er du en af ​​de mange mennesker på kloden, der har brug for computere, bærbare computere eller smartphones hver dag? Hvis dit svar er ja, forstår du allerede, hvor skræmmende det kan være, når der sker noget med dit system.


Chancerne for nedbrud øges ofte af tilstedeværelsen af ​​vira, malware, hackere osv. Ønsker du at undgå dette problem så meget som muligt? Hvis det er tilfældet, bør du downloade og investere i et førsteklasses og pålideligt antivirussoftwareprogram som Norton så hurtigt som muligt.


Det vil gøre dig i stand til at beskytte dine data, oplysninger, besparelser osv., ubesværet og effektivt. Som et resultat bør du prøve dit bedste for at lære, hvordan du beskytter dit system med hjælp fra Norton support team, når du har tid.


Da det er ret nemt for farligt indhold at invadere dit område, bør du sikre dig, at du gør alt for at beskytte dig selv. Alle de funktioner, der leveres af Norton, vil gøre det bekvemt for dig at forbedre dit livskvalitet og samtidig minimere muligheden for farer med en bred margin.


Er det første gang, du prøver at konfigurere et antivirusprogram efter at have downloadet det for første gang? Hvis dit svar er ja, er du muligvis ikke sikker på, hvad du skal gøre, eller hvor du skal begynde. Men betyder det, at du skal give op? Ingen.


I tider som disse er en af ​​de bedste ting, du kan gøre, at kontakte Norton tekniske support team for at bede om deres vejledning. Disse personer trænes grundigt af eksperter, så du kan stole på deres råd og forslag uden yderligere overvejelser.


Ud over disse er der et par instruktioner, du kan følge, hvis du vil stoppe automatisk fornyelse. Lad os nu se nærmere på dem:


1. Det første du skal gøre er at åbne Norton applikationen på din smartphone eller bærbare computer

2. Når programmet begynder at fungere, skal du logge ind på din konto i overensstemmelse hermed

3. Det næste du skal gøre er at gå til siden Min konto, du støder på

4. Når den nye side åbner, skal du trykke på den abonnementskategori, der findes der

5. Der åbnes en ny side med flere produkter, tryk på den du ønsker

6. Tryk på Annuller automatisk fornyelse på den næste side, der vises


Ring til Norton kundeservice Danmark nummer, hvis du finder det udfordrende at forstå instruktionerne i denne blog.


Relateret søgning


Recent Posts

See All

Hvordan stopper man Norton Pop ups?

Uanset hvem du er, eller hvad du gør i livet, ved du sikkert, hvordan det er afgørende for hver enkelt person at installere et passende antivirusprogram som Norton i dag. Du bør søge efter en, der pas

Hvordan starter man Norton Crypto?

Er du en af ​​de mange individer på planeten, der forsøger at finde en sikker måde at bruge kryptovaluta på? Hvis dit svar er ja, bør du lære mere om Norton og hvor effektive dets værktøjer er. Vi lev

bottom of page